• Ingrijirile de sanatate de la practica la cercetare 13-14 septembrie 2018
Logheaza-te
Mail
Parola
Inregistrare
Recupereaza parola
Atentie! Deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru Conferinta Profesional-Stiintifica a ICN, Singapore 2019

Consiliul International al Asistentilor Medicali are placerea de a va invita sa depuneti un rezumat pentru Conferinta ICN 2019, ce va avea loc la Singapore, in perioada 27 iunie-1 iulie 2019.


Ordinul Asistentilor Medicali din Romania incurajeaza inscrierea cu lucrari/postere stiintifice in competitia stiintifica a tuturor asistentilor medicali din Romania care pot aduce o contributie valoroasa pentru acest eveniment si se incadreaza in temele propuse de organizator.


Pentru mai multe informatii, accesati articolul
Atentie! COST CA 15208 RANCARE: Se cauta solutii pentru imbunatatirea ingrijirilor medicale"

Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania Filiala Municipiului Bucuresti (OAMGMAMR Filiala Bucuresti) participa impreuna cu Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti si Universitatea de Medicina si Farmacie "Grigore T. Popa" din Iasi la Proiectul "RANCARE - COST Action, Proiect European cu participare internationala de imbunatatire a ingrijirii medicale pentru siguranta pacientului".


Pentru mai multe informatii, apasati aici
Atentie! Lansarea proiectului "Servicii medicale imbunatatite calitativ printr-o noua politica publica privind valorile profesiilor de asistent medical si moasa - POLMED"

Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania (OAMGMAMR), in calitate de beneficiar, implementeaza incepand cu data de 28 iunie 2018, proiectul "Servicii medicale imbunatatite calitativ printr-o noua politica publica privind valorile profesiilor de asistent medical si moasa - POLMED" (Cod SIPOCA 169/ Cod SMIS 111787).


Obiectivul principal al proiectului consta in dezvoltarea unui set de valori profesionale fundamentale pentru asistenti medicali si moase, in beneficiul relatiei personal medical-pacient. Obiectivele secundare ale acestuia urmaresc cresterea capacitatii organizatiei de a formula propuneri de politici publice in sectorul medical si derularea unui proces participativ de elaborare a unei propuneri de politica publica alternativa care face referire la profesiile de asistent medical si moasa.


Pentru mai multe informatii, apasati aici
Atentie! Informare cu privire la problematica echivalarii studiilor
Referitor la posibilitatea recunoasterii creditelor dobandite in invatamantul postliceal in vederea continuarii studiilor de licenta, va prezentam normele legale elaborate de institutiile competente pana in prezent (protocoalele OAMGMAMR cu unele universitati, OUG nr. 144/28 octombrie 2008, Legea nr. 1/10 ianuarie 2011), precum si demersurile OAMGMAMR intreprinse pe parcursul elaborarii acestora si speram, din respect pentru membrii nostri, ca precizarile obiective, institutionale, sa ajute la o intelegere corecta a acestora.

Punem la dispozitia celor interesati Ordinul 4046/2018 din 29 iunie 2018 privind aprobarea Metodologiei - cadru pentru recunoasterea partiala a studiilor absolventilor scolilor sanitare postliceale, cu diploma de bacalaureat, in vederea continuarii studiilor in invatamantul superior medical, la programele de studii universitare de licenta "Asistenta medicala generala", publicat in Monitorul Oficial al Romaniei.


Pentru mai multe informatii, apasati aici.
Atentie! Conferinta Nationala cu participare internationala a OAMGMAMR
Dragi colegi,
Avem placerea de a va anunta ca a fost initiat procesul de inregistrare a participantilor la Conferinta Nationala cu participare internationala a OAMGMAMR cu tema "Ingrijirile de sanatate de la practica la cercetare" care va avea loc in perioada 13-14 septembrie 2018 la Rin Grand Hotel Bucuresti.

Pentru detalii accesati oammrconf.ro
OAMGMAMR filiala Bucuresti reprezinta interesele profesionale a peste 21.000 de asistenti medicali generalisti, moase si asistenti medicali.

citeste mai mult
OAMGMAMR-filiala Municipiului Bucuresti are placerea sa va anunte lansarea proiectului de cursuri online

mai multe informatii
Recunoasterea titlurilor de calificare obtinute in Romania, in celelalte State Membre UE. citeste mai mult

Eliberarea Certificatului de Status Profesional. citeste mai mult
Descarca cerere Status profesional
Program Azi - 21.09.2018
(VINERI )
Nu este program de lucru cu publicul.
Statut OAMGMAMR
HOTARARE Nr. 1 din 10 februarie 2009 privind adoptarea Statutului Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania Text in vigoare incepand cu data de 8 aprilie 2016 Text actualizat prin produsul informatic legislativ LEX EXPERT in baza actelor normative modificatoare, publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, pana la 8 aprilie 2016. Act de baza #B: Hotararea Adunarii generale nationale a Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania nr. 1/2009 Acte modifica ... (citeste tot)
Obtinerea avizului anual
Pentru obtinerea avizului anual, asistentii medicali generalisti, moasele si asistentii medicali care detin Certificat de Membru prezinta: Certificatul de membru (original) Adeverinta de salariat (cu mentionarea salariului de baza, si dupa caz a platii lunare pe statul de plata a cotizatiei catre OAMGMAMR-filiala Bucuresti) Extras din REVISAL din care sa reiasa functia si salariul de baza; Polita de asigurare de raspundere civila pentru greseli in activitatea profesionala valabila (original si copie) Acte de studii dobandite ulterior obtinerii certificatului de membru Credite EMC l ... (citeste tot)
Acte necesare pentru obtinerea Certificatului de Membru
Pentru obtinerea Certificatelor de Membru si a Avizelor Anuale pentru autorizarea exercitarii profesiei, sunt necesare urmatoarele acte, in functie de situatie: Pentru asistentii medicali generalisti, moasele si asistentii medicali care detin Certificat de Membru sunt necesare: Certificatul de membru (original) Adeverinta de salariat (cu mentionarea salariului de baza, si dupa caz a platii lunare pe statul de plata a cotizatiei catre OAMGMAMR-filiala Bucuresti) Extras din REVISAL din care sa reiasa functia s ... (citeste tot)