• Let It FLow
  • Premiile de excelenta in asistenta medicala ale OAMGMAMR Bucuresti
Logheaza-te
Mail
Parola
Inregistrare
Recupereaza parola
Atentie! Premiile de Excelenta in asistenta medicala 2017
Stimati colegi,

Conceptul concursului Premiile de Excelenta in asistenta medicala s-a conturat pe dorinta de a intari principiile si valorile profesiilor de asistent medical generalist, moasa si asistent medical.

Ne-am dorit sa construim o traditie a celebrarii excelentei, in spiritul valorilor comunitatii profesionale din care facem parte, renuntand la rutina si deznadejde si promovand pe toti cei care devedesc ca pot fi modele de profesionalism, responsabilitate si implicare.

Va aducem provocarea de a participa individual sau in echipe, la cea de-a-V-a Editie a Premiilor de Excelenta in asistenta medicala ale OAMGMAMR-filiala Bucuresti.

Experienta editiilor anterioare ne face increzatori ca cei mai buni, dintre cei buni, vor fi castigatorii trofeelor editiei din anul acesta.

In numele comitetului de organizare, aduc pe aceasta cale, multumiri tuturor celor care vor sprijini organizarea evenimentului si tuturor colegilor asistenti medicali generalisti, moase si asistenti medicali.

"Singura calatorie imposibila este cea pe care nu o incepi".


Cu deosebita consideratie,

Doina Carmen Mazilu,

Presedinte OAMGMAMR- Filiala Bucuresti


Pentru a descarca Regulamentul de de concurs, apasati aici.
OAMGMAMR filiala Bucuresti reprezinta interesele profesionale a peste 21.000 de asistenti medicali generalisti, moase si asistenti medicali.

citeste mai mult
OAMGMAMR-filiala Municipiului Bucuresti are placerea sa va anunte lansarea proiectului de cursuri online

mai multe informatii
Recunoasterea titlurilor de calificare obtinute in Romania, in celelalte State Membre UE
citeste mai mult

Eliberarea Certificatului de Status Profesional
citeste mai mult
Program Azi - 19.12.2017
(MARTI 09.00 - 17.00)
  • Depuneri dosare pentru obtinerea Certificatului de Membru si a Avizului anual pentru autorizarea exercitarii profesiei;
  • Programare reprezentanti ai unitatilor sanitare pentru depuneri dosare in vederea obtinerii Certificatului de Membru si a Avizului anual pentru autorizarea exercitarii profesiei.
  • Inscrieri cursuri EMC in limita locurilor disponibile
Statut OAMGMAMR
HOTARARE  Nr. 10/2016 din 17 martie 2016 pentru modificarea si completarea Statutului Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania, adoptat prin Hotararea Adunarii generale nationale a Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania nr. 1/2009 EMITENT:  ORDINUL ASISTENTILOR MEDICALI GENERALISTI, MOASELOR SI ASISTENTILOR MEDICALI DIN ROMANIA PUBLICATA IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 267 din 8 aprilie 2016 Descarca Statutul OAMGMAMR  Statut_forma actualizata 2016 In temeiul art. 53 din Or ... (citeste tot)
Obtinerea avizului anual
Pentru obtinerea avizului anual, asistentii medicali generalisti, moasele si asistentii medicali care detin Certificat de Membru prezinta: Certificatul de membru (original) Adeverinta de salariat (cu mentionarea salariului de baza, si dupa caz a platii lunare pe statul de plata a cotizatiei catre OAMGMAMR-filiala Bucuresti) Extras din REVISAL din care sa reiasa functia si salariul de baza; Polita de asigurare de raspundere civila pentru greseli in activitatea profesionala valabila (original si copie) Acte de studii dobandite ulterior obtinerii certificatului de membru Credite EMC l ... (citeste tot)
Acte necesare pentru obtinerea Certificatului de Membru
Incepand cu 01.01.2015, filiala Municipiului Bucuresti a Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania (OAMGMAMR) va elibera Certificate de Membru si Avizele anuale pentru autorizarea exercitarii profesiei, in conformitate cu prevederile Hotarararii nr. 2/10.10.2013 a Adunarii Generale Nationale a OAMGMAMR, publicata in Monitorul Oficial nr.763/2013, Partea I. Asistentii medicali generalisti, moasele si asistentii medicali vor primi noile forme al ... (citeste tot)