aviz de libera practica

Aici postati intrebarile cu privire la Certificatul de Membru

aviz de libera practica

Mesajde 26111967 » Sâm Mar 06, 2010 9:39 pm

buna seara! va deranjez cu o intrebare-am terminat scoala postliceeala de asistenti de farmacie in Buzau(orasul natal)..Serviciu am gasit in Bucuresti din martie 2009 pana in septembrie 2o09,cu carte de munca dar fara ALP la zi(nefiind inscrisa nici in ORDIN)(.nu am decat 8 puncte pe anul 2009) Momentan nu am serviciu,dar as dori sa-mi reactualizez ALP-UL.Acest lucru trebuia sa-l fac in buzau sau bucuresti??(mentionez ca nu am mutatie trecuta in CI de Bucuresti_mi-ar fi mai usor in buc daca se poate).Va multumesc anticipat!
26111967

Re: aviz de libera practica

Mesajde Irinel » Mar Mar 23, 2010 7:30 pm

26111967 scrie:buna seara! va deranjez cu o intrebare-am terminat scoala postliceeala de asistenti de farmacie in Buzau(orasul natal)..Serviciu am gasit in Bucuresti din martie 2009 pana in septembrie 2o09,cu carte de munca dar fara ALP la zi(nefiind inscrisa nici in ORDIN)(.nu am decat 8 puncte pe anul 2009) Momentan nu am serviciu,dar as dori sa-mi reactualizez ALP-UL.Acest lucru trebuia sa-l fac in buzau sau bucuresti??(mentionez ca nu am mutatie trecuta in CI de Bucuresti_mi-ar fi mai usor in buc daca se poate).Va multumesc anticipat!

buna ziua ALP-ul dvs este pe Buzau sau pe Bucuresti ????

actele necesare ar fi urm :

* Diploma de bacalaureat **
* Acte de absolvire a invatamantului de specialitate, dupa caz:
o Liceu sanitar ** + Certificat/Atestat de calificare ** + Certificat echivalare **
o Certificat de absolvire a scolii postliceale cu profil sanitar**
o Certificat de competenta profesionala** + foaie matricola**
o Diploma de absolvire studii superioare de specialitate de scurta durata** + foaie matricola**
o Diploma de absolvire studii superioare de specialitate de lunga durata** + foaie matricola**
* Adeverinta de grad principal (daca este cazul) **
* Certificat de cazier judiciar (valabil 6 luni) *
* Certificat de sanatate fizica si psihica (valabil 2 luni) - (cu parafa medicului psihiatru si a medicului de familie) *
* Adeverinta de salariat (cu mentionarea vechimii in munca) - (valabila 30 de zile) *
* Cartea de munca sau contract individual de munca pentru cei care nu poseda tipizat carte de munca ***
* Autorizatia de libera practica (daca este cazul) *, Fisa de inregistrare in Registrul Unic National (RUN) *, Certificatul de membru OAMMR ** (daca este cazul)
* Document de casatorie/divort (daca este cazul) **
* Declaratie pe proprie raspundere (tipizat OAMGMAMR) *
* Polita de asigurare de raspundere civila pentru greseli in activitatea profesionala (valabil pentru anul in curs) **
* Copie BI/CI
* Cerere tip

Actele mentionate mai sus vor fi prezentate:
* in original
** original + copie
*** copie conform cu originalul (semnata si stampilata de serviciul RUNOS)

programul
marti miercuri joi
de la 09-17

dar .....

dvs nu sunteti angajata asa ca .....
1. trebuie o solicitare din partea angajatorului ca urmeaza sa va incadreze in unitatea respectiva + copii dupa urm. acte (BAC, postliceala, Certificat de Membru, coipe Carte de munca sau contractul individual de munca, creditele)

sau

2. cerere, aviz provizoriu (valabil 30 zile) la sediul OAMGMAMR + copii dupa urm. acte (BAC, postliceala, Certificat de Membru, coipe Carte de munca sau contractul individual de munca, creditele)

o zi buna
Irinel

Înapoi la Certificat de Membru