• Revista eAsistent.ro Octombrie 2018
Autentificare cont personal
Atentie! Urmeaza sa inceapa selectia participantilor pentru activitatea de focus grup-uri in cadrul proiectului POLMED - Regiunea Bucuresti- Ilfov
Incepând cu data de 28.09.2018 a demarat activitatea "Analiza calitativa a orientarilor si optiunilor cu privire la valorile profesionale ale asistentilor medicali si moaselor prin tehnica focus grup", activitate in cadrul careia se vor selecta 25 de asistenti medicali si moase din unitati sanitare publice din regiunea Bucuresti - Ilfov. Cele 25 de persoane vor participa la focus grup-ul aferent regiunii, organizat in perioada 10.12 - 11.12.2018.
Primul pas in cadrul acestei activitati este acela de recrutare, selectie si validare a celor 25 de participanti conform "Metodologiei de selectie a grupului tinta participant la Focus Grup-uri". In acest sens, in cadrul regiunii Bucuresti - Ilfov se va respecta urmatorul calendar:
- Perioada de depunere a dosarelor: 19.11.2018 – 23.11.2018;
- Verificarea, validarea si informarea participantilor de catre membrii echipei proiectului POLMED: 27.11.2018 – 30.11.2018.

Documente necesare inscrierii se vor depuna la sediul filialei din strada Avrig 12, sector 2.

Vizualizati documentele:
Metodologia de selectie a grupului tinta participant la Focus Grup-uri
Anexa 1 - Formular inscriere participant
Anexa 2 - Declaratia pe propria raspundere
Documente necesare inscrierii

Cititi articolul privind proiectul Polmed.

Pentru orice alte informatii suplimentare, va rog nu ezitati sa contactati O.A.M.G.M.A.M.R – filiala Bucuresti.
Atentie! Comunicat privind recrutarea si selectia membrilor Grupului tinta in cadrul proiectului "Program national modular pentru ridicarea nivelului profesional al cadrelor medicale din sistemul national de aparare, ordine publica si siguranta nationala" (cod SMIS 108196)
Spitalul de Urgenta al Ministerului Afacerilor Interne "Prof. Dr. Dimitrie GEROTA" in calitate de Beneficiar, impreuna cu urmatorii parteneri: P1 - Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central "Dr. Carol Davila" (UM02482), P2 - Spitalul Clinic de Urgenta "Prof. Dr. Agrippa Ionescu" (UM 0521) si P3 - Școala Nationala de Sanatate Publica, Management si Perfectionare in Domeniul Sanitar Bucuresti (SNSPMPDSB), precum si cu Partenerii asociati: Directia Medicala a MAI, Ministerul Apararii Nationale, Directia Medicala a Agentiei Nationale a Penitenciarelor, Centrul Medical al SPP, Centrul Medical al STS anunta inceperea recrutarii si selectiei membrilor grupului tinta in perioada 1 - 15 decembrie 2018.

Grupul Tinta al proiectului este format din personal medical (asistenti medicali, medici), incadrat in unitati medicale care desfasoara activitati in cadrul programelor nationale de sanatate in toata tara. Selectia grupului tinta se va face respectând principiul egalitatii de sanse si al nediscriminarii, precum si criteriile de eligibilitate.

Pentru mai multe informatii, vizualizati documentul.
Informare cu privire la problematica echivalarii studiilor
Referitor la posibilitatea recunoasterii creditelor dobandite in invatamantul postliceal in vederea continuarii studiilor de licenta, va prezentam normele legale elaborate de institutiile competente pana in prezent (protocoalele OAMGMAMR cu unele universitati, OUG nr. 144/28 octombrie 2008, Legea nr. 1/10 ianuarie 2011), precum si demersurile OAMGMAMR intreprinse pe parcursul elaborarii acestora si speram, din respect pentru membrii nostri, ca precizarile obiective, institutionale, sa ajute la o intelegere corecta a acestora.

Punem la dispozitia celor interesati Ordinul 4046/2018 din 29 iunie 2018 privind aprobarea Metodologiei - cadru pentru recunoasterea partiala a studiilor absolventilor scolilor sanitare postliceale, cu diploma de bacalaureat, in vederea continuarii studiilor in invatamantul superior medical, la programele de studii universitare de licenta "Asistenta medicala generala", publicat in Monitorul Oficial al Romaniei.


Pentru mai multe informatii, apasati aici.
OAMGMAMR filiala Bucuresti reprezinta interesele profesionale a peste 21.000 de asistenti medicali generalisti, moase si asistenti medicali.

citeste mai mult
OAMGMAMR-filiala Municipiului Bucuresti are placerea sa va anunte lansarea proiectului de cursuri online

mai multe informatii
Recunoasterea titlurilor de calificare obtinute in Romania, in celelalte State Membre UE. citeste mai mult

Eliberarea Certificatului de Status Profesional. citeste mai mult
Descarca cerere Status profesional
Program Azi - 14.11.2018
(MIERCURI 09.00 - 17.00)
  • Depuneri dosare pentru obtinerea Certificatului de Membru si a Avizului anual pentru autorizarea exercitarii profesiei;
  • Programare reprezentanti ai unitatilor sanitare pentru depuneri dosare in vederea obtinerii Certificatului de Membru si a Avizului anual pentru autorizarea exercitarii profesiei;
  • Inscrieri cursuri EMC in limita locurilor disponibile.
Statut OAMGMAMR
HOTARARE Nr. 1 din 10 februarie 2009 privind adoptarea Statutului Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania Text in vigoare incepand cu data de 8 aprilie 2016 Text actualizat prin produsul informatic legislativ LEX EXPERT in baza actelor normative modificatoare, publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, pana la 8 aprilie 2016. Act de baza #B: Hotararea Adunarii generale nationale a Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania nr. 1/2009 Acte modifica ... (citeste tot)
Obtinerea avizului anual
Pentru obtinerea avizului anual, asistentii medicali generalisti, moasele si asistentii medicali care detin Certificat de Membru prezinta: Certificatul de membru (original) Adeverinta de salariat (cu mentionarea salariului de baza, si dupa caz a platii lunare pe statul de plata a cotizatiei catre OAMGMAMR-filiala Bucuresti) Extras din REVISAL din care sa reiasa functia si salariul de baza; Polita de asigurare de raspundere civila pentru greseli in activitatea profesionala valabila (original si copie) Acte de studii dobandite ulterior obtinerii certificatului de membru Credite EMC l ... (citeste tot)
Acte necesare pentru obtinerea Certificatului de Membru
Pentru obtinerea Certificatelor de Membru si a Avizelor Anuale pentru autorizarea exercitarii profesiei, sunt necesare urmatoarele acte, in functie de situatie: Pentru asistentii medicali generalisti, moasele si asistentii medicali care detin Certificat de Membru sunt necesare: Certificatul de membru (original) Adeverinta de salariat (cu mentionarea salariului de baza, si dupa caz a platii lunare pe statul de plata a cotizatiei catre OAMGMAMR-filiala Bucuresti) Extras din REVISAL din care sa reiasa functia s ... (citeste tot)