imagine

Cursuri online

Stimați colegi,

Începând cu data de 08 iunie 2020, cursurile de educație continuă de pe platforma eduasistent.ro vor putea fi accesate pe platforma de cursuri online emc.oamr.ro. Consultă Ghidul de utilizare a platformei de cursuri online a OAMGMAMR și Instrucțiuni de conectare.

Membrii filialei București, care au solicitat și au primit accesul la cursuri, pe platforma eduasistent.ro, până la data de 05 iunie, le vor putea finaliza pe această platformă, până la data de 08 august 2020.

Pentru informații suplimentare, ne puteți contacta la adresa de mail secretariat@oammrbuc.ro

Informații

imagine

Dragi colegi,

Asistenții medicali generaliști, moașele și asistenții medicali sunt expuși frecvent la diverși factori de stres, pentru care în regim obișnuit, au dezvoltat strategii de gestionare.

Cu toate acestea, situația de urgență, cauzată de răspândirea noului tip de coronavirus, accentuează nevoia de mobilizare pe termen lung a tuturor resurselor fizice si psihice, astfel încât strategiile obișnuite ale persoanei de a face față stresului profesional pot fi insuficiente.

De aceea Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, filiala București, a decis organizarea și lansarea Serviciului de suport și consiliere psihologică telefonică și on line - Psiho Assist, începând cu data de 06.05.2020.

Citește mai mult...

Vreau să știu despre...


EMC

Politica privind datele personale