imagine

Cursuri online

Societatea modernă este într-o permanentă și accelerată schimbare. Educația la distanță nu este un fenomen nou în câmpul educational, ci constituie o modalitate de învațare cunoscută și practicată de mulți ani.

Mai nou, în contextual epidemiologic actual se dovedește singura posibilitate de a respecta recomandările pentru a împiedica răspândirea noului virus (SARS-CoV- 2).

Specificul mediului educativ la distanță, pentru Asistenții Medicali Generaliști, Moașele și Asistenții Medicali, reliefează caracteristici care dau măsura fenomenului, respectiv curriculum orientat spre necesitățile persoanei care învață, resurse educaționale adaptate nevoilor, concentrate pe teme prioritare, pregătite într-o ordine secvențială și logică, toate utilizând facilități virtuale diverse.

Cursurile vin în sprijinul profesioniștilor pentru facilitarea și promovarea unei culturi de învățare continua, în baza celor mai bune dovezi, asiguând astfel calitea serviciilor de îngrijire și siguranța pacientului.

În plus, auto-organizarea timpului de studiu poate asigura o motivație crescută, o planificare a timpului și nu în ultimul rând întărirea capacității de analiză și sinteză a conținuturilor cursurilor.

Conducerea O.A.M.G.M.A.M.R. Filiala Municipiului București a abordat învatamântul la distanță ca modalitate alternativă sau complementară de a face educație continua și a considerat că obiectivul principal al platformei EduAsistent.ro este de a valorifica și pune la dispoziția profesioniștilor din domeniul îngrijirilor de sănătate, resurse de învățare și implicit de acumulare a creditelor de EMC, necesare avizării anuale.

Platforma EduAsistent.ro a fost completată permanent, iar acum cuprinde un portofoliu important de cursuri.

Toate cursurile sunt disponibile gratuit pentru membrii filialei București care sunt "la zi" cu creditele de EMC și doresc să iși acumuleze creditele pentru anul 2020.

Membrii filialei București a OAMGMAMR, care se află în situația de CREDITE RESTANTE, pot accesa cursurile numai după ce vor achita taxa cursului, stabilită pentru acestă situație.

Vă dorim învățare plăcută!

imagine

Dragi colegi,

Asistenții medicali generaliști, moașele și asistenții medicali sunt expuși frecvent la diverși factori de stres, pentru care în regim obișnuit, au dezvoltat strategii de gestionare.

Cu toate acestea, situația de urgență, cauzată de răspândirea noului tip de coronavirus, accentuează nevoia de mobilizare pe termen lung a tuturor resurselor fizice si psihice, astfel încât strategiile obișnuite ale persoanei de a face față stresului profesional pot fi insuficiente.

De aceea Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, filiala București, a decis organizarea și lansarea Serviciului de suport și consiliere psihologică telefonică și on line - Psiho Assist, începând cu data de 06.05.2020.

Citește mai mult...

Vreau să știu despre...


EMC

Politica privind datele personale