Înregistrare membru nou

Citiți următoarele instrucțiuni privind încărcarea documentelor în vederea înregistrării ca membru al filialei București:

  • Sunt acceptate fișiere în format pdf, cu mărimea de maxim 10 MB.
  • Vi se va răspunde la solicitarea dumneavoastră la adresa de email menționată în formular, verificați înainte respectivul mail dacă puteți primi mesaje.
  • Nu trimiteți cererea de înregistrare de mai multe ori, vi se va răspunde in cel mai scurt timp posibil.
  • Documentele marcate cu * sunt obligatorii.
Declar că documentele furnizate sunt corecte și îmi aparțin și declar că sunt de acord cu stocarea, utilizarea și prelucrarea de către OAMGMAMR Filiala Bucureşti a datelor cu caracter personal, în condițiile prevăzute de Regulamentului General Privind Protecția Datelor, în exercitarea atribuțiilor legale, și am luat la cunoștință Nota de informare privind prelucrarea datelor în procesul de solicitare online a eliberării avizului anual. Declar că am citit Politica de Confidențialitate, Politica de Cookie și Informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Inregistrare membru OAMGMAMR filiala Bucuresti

Aveti posibilitatea de a va trimite online documentele in vederea inregistrarii ca membru in OAMGMAMR.

Folositi formularul de pe aceasta pagina pentru a incarca documentele. Veti fi contactat in cel mai scurt timp posibil de catre un operator din Departamentul de avizari.