Înscrierea și plata online a cursurilor desfășurate la sediul filialei Municipiului București


1. Autentificaţi-vă în contul dumneavoastră de pe oammrbuc.ro. Daca nu aveţi cont, creaţi-vă unul pe pagina de Înregistrare.
2. Accesați pagina de manifestări. Pentru a va înscrie la manifestarea dorită, apăsați butonul "Înscrieți-vă la curs" atașat respectivei manifestari şi veţi fi redirecționat la pagina de înscriere.
3. Pe pagina "Înscriere la manifestare" completați codul de securitate și bifați acceptul pentru prelucrarea datelor personale, apoi apasați butonul de înscriere "Înscriere".
4. Imediat după confirmarea înscrierii, veți fi redirectionați automat catre pagina de plați online LibraPay.
5. Pe pagina LibraPay completați datele cardului bancar, plătiți și urmați pașii de confirmare a plății bancare prin telefon/sms.
6. După efectuarea plății, veți fi redirectionați înapoi pe site-ul oammrbuc.ro, unde se va afișa confirmarea și înregistrarea plății.
Puteți verifica înscrierile în contul d-voastră la secțiunea: Înscrieri manifestari.
1. Cursurile desfășurate la sediul filialei București sunt dedicate doar membrilor OAMGMAMR Bucuresti.
2. În cazul în care efectuați înscrierea, dar nu urmați și pașii plății online pe pagina LibraPay, aveți posibilitatea de a efectua plata online în termen de 48 ore de la înscriere, din contul d-voastră la secțiunea "Înscrieri Manifestări", la respectiva manifestare apare butonul de plată.
În caz contrar, înscrierea d-voastră la respectiva manifestare va fi ștearsă.
3. O persoană nu poate participa de mai multe ori la acelaşi curs pe parcursul anului.
4. În cazul in care un participant înscris la un curs nu poate participa din Motive Obiective, trebuie să anunţe acest lucru cu cel puţin 48 de ore înainte, în caz contrar pierde taxa de curs.
5. Participarea la cursurile organizate de către OAMGMAMR Filala Bucureşti în vederea obţinerii creditelor este obligatorie în ambele zile ale cursului, conform programului stabilit. În caz contrar, nu sunt acordate creditele aferente.


Numar Total Manifestari EMC: 0