imagine

Consolidarea controlului TB prin creșterea competenţelor profesioniștilor din domeniul TB - Curs adresat asistenților medicali din rețeaua de pneumoftiziologie implicați în controlul tuberculozei

În atenția asistenților medicali implicați în controlul TB din București

Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, în parteneriat cu Fundația Centrul pentru Politici și Servicii de Sănătate, implementează în perioada decembrie 2017 – decembrie 2020 proiectul "Consolidarea controlului TB prin creșterea competențelor profesioniștilor din domeniul TB", finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Umană 2014-2020. Proiectul se adresează profesioniștilor din sectorul medical care doresc să își îmbunătățească nivelul de competențe specifice în domeniul "Boli transmisibile – Tuberculoza", prin derularea de programe de formare creditate și schimburi de experiență.

În perioada octombrie-decembrie 2020, vor fi organizate o serie de cursuri online adresate asistenţilor medicali din reţeaua de pneumoftiziologie. Cursurile sunt gratuite și sunt creditate cu 15 puncte EMC (în total 18 ore de curs).

Pentru a vizualiza tematica cursurilor, descărcați documentul.

Persoanele interesate să participe pot transmite datele de contact (adresă e-mail și nr. telefon) la adresa de e-mail cursuri48@cpss.ro, pentru a fi contactate în momentul definitivării calendarului de cursuri și a se înscrie la cursul dorit. Detalii referitoare la aceste cursuri vor fi disponibile ȋn curȃnd și pe site-ul proiectului: https://controltb.ro/.

Pentru orice informații suplimentare, puteți contacta:
Coordonator regional POCU/91/4/8/107488
Cazaciuc Corina
Telefon: 0721 313 005
e-mail: cursuri48@cpss.ro