Transferul membrilor la alte filiale

Transferul unui asistent medical generalist, moașă sau asistent medical, de la o filială la alta, se poate efectua la solicitarea acestuia, în una din următoarele situații:

  • Schimbare loc de muncă dintr-un județ în altul
  • Schimbare domiciliu dintr-un județ în altul.

Transferul se realizează astfel:

La filiala OAMGMAMR la care asistentul medical generalist, moașa sau asistentul medical este înscris, se va depune:

  • Cererea de transfer – formular tip (descarcă Cererea de transfer),
  • Copie actului de identitate.

Soluționarea/aprobarea cererii de transfer se face în condițiile achitării/îndeplinirii la zi a obligațiilor.

În urma aprobării cererii de transfer, filiala OAMGMAMR va elibera membrului solicitant o notă de transfer și o copie a dosarului de membru, și va efectua transferul.

Mențiune:

După aprobarea cererii de transfer, asistentul medical generalist, moașa și asistentul medical își va menține același număr și indicativ din Registrul unic care i-a fost acordat la înscrierea în organizație.

Transferul unui membru de la o filială la filiala București

Membrii care sunt înregistrați la alte filiale și doresc să se transfere la filiala București și îndeplinesc condițiile de transfer, trebuie să încarce documentele necesare efectuării transferului folosind pagina: Transfer la filiala București.

Dupa încărcarea documentelor necesare și verificarea acestora, un operator din Departamentul de avizări vă va contacta pe mail pentru mai multe detalii.

Transferul unui membru al filialei București la o altă filială

Membrii filialei București care doresc să se transfere la o altă filiala și îndeplinesc condițiile de transfer, li se eliberează o notă de transfer și o copie a dosarului de membru după ce încarcă documentele necesare pe pagina: Transfer la altă filială. Trebuie sa fiți autentificat in contul d-voastră personal de pe oammrbuc.ro pentru a accesa pagina (Autentificare).

Dupa încărcarea documentelor necesare și verificarea acestora, se va trimite pe mailul de contact, in format pdf, nota de transfer și copia dosarului de membru.