În atenția membrilor Filialei București a OAMGMAMR

Eliberare Aviz pentru anul 2021

Vă reamintim că până la 31 decembrie 2020 puteți depune documentele pentru obținerea avizului pentru anul 2021.

Membri filialei care își încarcă toate documentele în contul personal de pe site (Autentificare), la secțiunea Avizare, până la data de 31 decembrie 2020, vor primi aviz pentru perioada 01.01.2021-31.12.2021, dacă îndeplinesc toate condițiile de eliberare a acestuia.

Vă rugăm să respectați toate instrucțiunile de mai jos și vă recomandăm să urmăriți tutorialul. Urmărește tutorialul.

Etape pentru obținere aviz

  • completarea cererii de eliberare a avizului (click aici pentru model cerere) și scanarea acesteia,
  • scanarea documentelor necesare eliberării avizului anual
  • încărcarea cererii de eliberare a avizului și a tuturor documentelor în secțiunea Avizare, din contul d-voastră personal de pe oammrbuc.ro Autentificare

În cazul în care ați încărcat documentele și acestea apar încărcate în cont, la secțiunea Avizare, înseamnă că sunt în curs de prelucrare, urmând să primiți un mail în care vi se va comunica următoarea etapă pentru finalizarea procesului de emitere a avizului anual ( suma de plată, cod IBAN, eventuale documente lipsă, etc).

Vă atragem atenția că începând cu data de 19.12.2020, documentele transmise la adresa de email secretariat@oammrbuc.ro nu vor fi analizate și nu veți primi vreun răspuns sau aviz.

Menționăm că filiala București a OAMGMAMR are peste 26.000 membri activi, care solicită avizare în aceasta perioadă, de aceea vă rugăm să așteptați emailul cu lămuririle pentru emiterea avizului.

Vă asigurăm de sprijinul nostru!

Eliberare Certificat membru OAMGMAMR

Înscrierea de noi membri și eliberarea certificatelor de membru se face conform prevederilor legale în vigoare.

Încărcați cererea și toate documentele necesare obținerii Certificatului de membru, accesând pagina Înregistrare membru.

După verificarea cererii și a documentelor trimise, veți primi un mail în care vi se vor comunica etapele următoare pentru finalizarea procesului de emitere a Certificatului de membru ( suma de plată, cod IBAN, eventuale documente lipsă, etc).

Eliberare Adeverință în vederea angajării

Eliberarea adeverințelor în vederea angajării, se face electronic, prin încărcarea documentelor în contul personal de pe site Autentificare, la secțiunea Adeverință concurs.

După verificarea documentelor încărcate, dacă acestea îndeplinesc condițiile legale de obținere a adeverinței, veți primi adeverința prin email, în format pdf.

Măsurile de prevenție sunt esențiale pentru evitarea contactării și transmiterii virusului, iar tratarea cu responsabilitate a situației actuale de la nivel național este vitală pentru noi toți.

Vă rugăm să vă desfășurați activitățile profesionale, respectând toate procedurile și protocoalele și să luați în considerare recomandările Organizației Mondiale a Sănătății și Ministerului Sănătății din România.


Vă mulțumim!

Informații

imagine

Dragi colegi,

Asistenții medicali generaliști, moașele și asistenții medicali sunt expuși frecvent la diverși factori de stres, pentru care în regim obișnuit, au dezvoltat strategii de gestionare.

Cu toate acestea, situația de urgență, cauzată de răspândirea noului tip de coronavirus, accentuează nevoia de mobilizare pe termen lung a tuturor resurselor fizice si psihice, astfel încât strategiile obișnuite ale persoanei de a face față stresului profesional pot fi insuficiente.

De aceea Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, filiala București, a decis organizarea și lansarea Serviciului de suport și consiliere psihologică telefonică și on line - Psiho Assist, începând cu data de 06.05.2020.

Citește mai mult...

Vreau să știu despre...


EMC

Politica privind datele personale