În atenția asistenților medicali din secțiile sau dispensarele de Pneumoftiziologie

Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta", în parteneriat cu Fundația Centrul pentru Politici și Servicii de Sănătate, implementează în perioada decembrie 2017 – decembrie 2020 proiectul "Consolidarea controlului TB prin creșterea competențelor profesioniștilor din domeniul TB", finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Umană 2014-2020. Proiectul se adresează profesioniștilor din sectorul medical care doresc să își îmbunătățească nivelul de competențe specifice în domeniul "Boli transmisibile – Tuberculoza", prin derularea de programe de formare creditate și schimburi de experiență.

În acest moment, se fac înscrieri la ULTIMUL CURS Controlul tuberculozei din cadrul proiectului "Consolidarea controlului TB prin creșterea competențelor profesioniștilor din domeniul TB!

Cursul este gratuit, creditat cu 15 puncte EMC și se desfășoară în perioada 9-17 martie 2021, pe platforma naţională OAMGMAMR.

El este organizat sub forma a 5 webinarii susţinute de medici pneumologi din cadrul Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta", cu experiență vastă în domeniul controlului tuberculozei și abilități de formatori extrem de bine apreciate de foștii cursanți.

Înscrierea se poate face direct pe site-ul proiectului https://controltb.ro/calendar-sesiuni/ sau prin contactarea echipei de proiect la adresa cursuri48@cpss.ro

Pentru orice informații suplimentare, ne puteți contacta:
Cazaciuc Corina - Coordonator regional POCU/91/4/8/107488
cursuri48@cpss.ro - 0721 313 005 (nr. valabil doar pentru acest curs)