Înscriere Voluntar Maraton Vaccinare

Stimați colegi,

Filiala Municipiului București a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România se alătură Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila", Colegiului Medicilor din Municipiul București, Societății Studenților la Medicină din București și Societății Multidisciplinare a Medicilor Rezidenți în desfășurare maratonului de vaccinare, organizat în București în perioada 07-10 Mai 2021 și rapel în perioada 28-31 Mai 2021.

Ne dorim să susținem împreună procesul de creștere a numărului persoanelor imunizate din capitală, iar ajutorul asistenților medicali generaliști este necesar pentru a îndeplini acest plan ambițios!

Dacă sunteți membru al Filialei București a OAMGMAMR și doriți să susțineți procesul de vaccinare, vă invităm să ne fiți alături, între 7-10 Mai și 28-31 Mai, în calitate de voluntar, pentru a realiza vaccinarea contra cronometru a cât mai multor persoane.

Locațiile de desfășurare vor fi la:

  • Sala Palatului (40 de centre de vaccinare) Adresa: Strada Ion Câmpineanu, Nr. 28, București, Romania
  • Biblioteca Națională (10 centre de vaccinare) Adresa: Bd. Unirii, Nr. 22, sector 3, București, Romania

Intervalul orar de desfășurare va începe de vineri 07 Mai/28 Mai în ture de 8 ore începând cu orele 16:00-24:00; 24:00-08:00; 08:00-16:00 și sfârșind pe 10 Mai/31 Mai la ora 08:00.

Dacă sunteți alături de demersul nostru vă rugăm să completați următorul: Formular Înscriere Voluntar Maraton Vaccinare, ulterior veți fi contactat pentru a stabili toate detaliile necesare desfășurării acestei acțiuni.

Pentru detalii sau informații suplimentare ne puteți contacta la adresa de email: maraton.vaccinare@oammrbuc.ro

Împreună putem reuși să revenim la normalitate!

Vă mulțumim,

Doina Carmen Mazilu,
Președinte filiala București a OAMGMAMR

Informații

imagine

Dragi colegi,

Asistenții medicali generaliști, moașele și asistenții medicali sunt expuși frecvent la diverși factori de stres, pentru care în regim obișnuit, au dezvoltat strategii de gestionare.

Cu toate acestea, situația de urgență, cauzată de răspândirea noului tip de coronavirus, accentuează nevoia de mobilizare pe termen lung a tuturor resurselor fizice si psihice, astfel încât strategiile obișnuite ale persoanei de a face față stresului profesional pot fi insuficiente.

De aceea Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, filiala București, a decis organizarea și lansarea Serviciului de suport și consiliere psihologică telefonică și on line - Psiho Assist, începând cu data de 06.05.2020.

Citește mai mult...

Vreau să știu despre...


EMC

Politica privind datele personale