imagine

Curs online emcbuc.ro: Alimentația gravidei și a nou-născutului

Stimați colegi,

Filiala București a OAMGMAMR lansează pe PLATFORMA DE EDUCAȚIE CONTINUĂ ONLINE : www.emcbuc.ro cursul cu tema: "Alimentația gravidei și a nou-născutului"

Autor: Dr. Liliana Brînză

Cursul oferă informații clare, concise, ușor de utilizat în practica curentă și care pot fi personalizate în funcție de vârstă. După parcurgerea materialelor didactice, asistenții medicali și moașele vor dobândi cunoștințe despre beneficiile alimentației naturale și vor putea face recomandări adecvate despre alimentația complementară.

Cursul se adresează asistenților medicali generaliști, moașelor și asistenților medicali membri ai filialei București, este gratuit și creditat cu 5 credite EMC.

Pentru înscriere vă invităm să urmați pașii:

  1. Accesați platforma www.emcbuc.ro la secțiunea Cursuri online
  2. Alegeți cursul dorit
  3. Autentificați-vă. Dacă nu aveți cont este necesar să vă înregistrați.
  4. Apăsați butonul INSCRIERE

După parcurgerea informațiilor teoretice, pentru obținerea celor 15 credite aferente, aveți obligativitatea de a susține testul grilă de evaluare a cunoștințelor și de a obține minim nota 7 (șapte).

ATENȚIE: Testul final de evaluare a cunoștinţelor acumulate poate fi susținut de maxim două ori. În cazul în care, nici după a doua încercare nu obțineți nota 7, accesul dumneavoastră la acest curs va fi restricționat.

Participanții care vor absolvi cursul, vor primi automat pe adresa de mail cu care s-au autentificat, CERTIFICATUL care atestă numărul de credite obținute.

În cazul în care întâmpinați probleme tehnice, vă rugăm să ne contactați prin intermediul FORMULARULUI DE CONTACT, completând rubricile existente, sau să ne scrieți la adresa de email suport@emcbuc.ro. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!

Vă așteptăm cu drag la cursurile noastre!
Succes tuturor!