imagine

Curs online emcbuc.ro: Repere ȋn dezvoltarea motorie a copilului de la 0 – 36 luni

Stimați colegi,

Filiala București a OAMGMAMR lansează pe PLATFORMA DE EDUCAȚIE CONTINUĂ ONLINE : www.emcbuc.ro cursul cu tema: "Repere ȋn dezvoltarea motorie a copilului de la 0 – 36 luni", proiect susținut de Asociația KinetoBebe și UNICEF România.

Autor: Anca Bălășoiu

Abordarea diagnostică şi terapeutică a copilului cu probleme de dezvoltare şi comportament presupune colaborarea specialiştilor. În niciun caz un copil cu probleme nu va fi ținut sub observație o perioadă lungă de timp, ȋn speranța că tulburările se vor rezolva de la sine.

Cursul oferă informații despre particularități în dezvoltarea psihomotorie, intelectuală și afectivă a copilului; îngrijirea preconcepționalӑ, prenatală; identificarea precoce a posibilelor afecțiuni la mama; creşterea şi dezvoltarea copilului; suplimentarea rolului medicului de familie ȋn asigurarea asistenței medicale primare.

Cursul se adresează asistenților medicali generaliști, moașelor și asistenților medicali membri ai filialei Bucureşti, este gratuit şi creditat cu 15 credite EMC.

Pentru înscriere vă invităm să urmați pașii:

  1. Accesați platforma www.emcbuc.ro la secțiunea Cursuri online
  2. Alegeți cursul dorit
  3. Autentificați-vă. Dacă nu aveți cont este necesar să vă înregistrați.
  4. Apăsați butonul INSCRIERE

După parcurgerea informațiilor teoretice, pentru obținerea celor 15 credite aferente, aveți obligativitatea de a susține testul grilă de evaluare a cunoștințelor și de a obține minim nota 7 (șapte).

ATENȚIE: Testul final de evaluare a cunoştinţelor acumulate poate fi susținut de maxim două ori. În cazul în care, nici după a doua încercare nu obțineți nota 7, accesul dumneavoastră la acest curs va fi restricționat.

Participanții care vor absolvi cursul, vor primi automat pe adresa de mail cu care s-au autentificat, CERTIFICATUL care atestă numărul de credite obținute.

În cazul în care întâmpinați probleme tehnice, vă rugăm să ne contactați prin intermediul FORMULARULUI DE CONTACT, completând rubricile existente, sau să ne scrieți la adresa de email suport@emcbuc.ro. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!

Vă așteptăm cu drag la cursurile noastre! Succes tuturor!

Informații

imagine

Dragi colegi,

Asistenții medicali generaliști, moașele și asistenții medicali sunt expuși frecvent la diverși factori de stres, pentru care în regim obișnuit, au dezvoltat strategii de gestionare.

Cu toate acestea, situația de urgență, cauzată de răspândirea noului tip de coronavirus, accentuează nevoia de mobilizare pe termen lung a tuturor resurselor fizice si psihice, astfel încât strategiile obișnuite ale persoanei de a face față stresului profesional pot fi insuficiente.

De aceea Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, filiala București, a decis organizarea și lansarea Serviciului de suport și consiliere psihologică telefonică și on line - Psiho Assist, începând cu data de 06.05.2020.

Citește mai mult...

Vreau să știu despre...


EMC

Politica privind datele personale