imagine

Curs online emcbuc.ro: Etica și deontologia în profesiile de asistent medical generalist, moașă și asistent medical

Stimați colegi,

Filiala București a OAMGMAMR lansează pe PLATFORMA DE EDUCAȚIE CONTINUĂ ONLINE www.emcbuc.ro cursul cu tema: "Etica și deontologia în profesiile de asistent medical generalist, moașă și asistent medical".

Autor: Alin Victor BOBIC - Consilier Juridic OAMGMAMR filiala Mun. București

Etica și deontologia profesională. Un element cheie care contribuie semnificativ la consolidarea sistemului de valori profesionale și totodată la furnizarea unor îngrijiri/servicii medicale de calitate.

Prin natura activităților desfășurate de profesioniștii în acordarea îngrijirilor de sănătate, orice abatere de la principiile și valorile profesionale afectează în mod direct pacientul, imaginea profesiei și imaginea profesionistului în asistență medicală (asistent medical generalist, moașă sau asistent medical), iar în secundar pe cel care s-a abătut de la etica și deontologia profesională.

Acest curs își propune să ofere informații esențiale privind etica și deontologia profesională, în scopul conștientizării importanței desfășurarea activității profesionale într-un mod etic. Totodată, cursul își propune să integreze fiecare membru al organizației profesionale în sistemul de control și supraveghere a profesiei, în scopul menținerii unui climat etic și deontologic în rândul membrilor și în activitățile profesionale desfășurate de aceștia.

Obiectivul general al cursului este formarea de comportamente și atitudini adecvate din punct de vedere etic și deontologic în activitatea profesională defășurată de membrii OAMGMAMR.

Cursul se adresează asistenților medicali generaliști, moașelor și asistenților medicali membri ai filialei Bucureşti, este gratuit şi creditat cu 15 credite EMC.

Pentru înscriere vă invităm să urmați pașii:

  1. Accesați platforma www.emcbuc.ro la secțiunea Cursuri online
  2. Alegeți cursul dorit
  3. Autentificați-vă. Dacă nu aveți cont este necesar să vă înregistrați.
  4. Apăsați butonul INSCRIERE

După parcurgerea informațiilor teoretice, pentru obținerea celor 15 credite aferente, aveți obligativitatea de a susține testul grilă de evaluare a cunoștințelor și de a obține minim nota 7 (șapte).

ATENȚIE: Testul final de evaluare a cunoştinţelor acumulate poate fi susținut de maxim două ori. În cazul în care, nici după a doua încercare nu obțineți nota 7, accesul dumneavoastră la acest curs va fi restricționat.

Participanții care vor absolvi cursul, vor primi automat pe adresa de mail cu care s-au autentificat, CERTIFICATUL care atestă numărul de credite obținute.

În cazul în care întâmpinați probleme tehnice, vă rugăm să ne contactați prin intermediul FORMULARULUI DE CONTACT, completând rubricile existente, sau să ne scrieți la adresa de email suport@emcbuc.ro. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!

Vă așteptăm cu drag la cursurile noastre!

Succes tuturor!