În atenția membrilor Filialei București a OAMGMAMR: Eliberare Aviz pentru anul 2023

Stimați colegi,

În perioada 1 octombrie - 31 decembrie 2022 se va desfășura procesul de eliberare a avizelor privind exercitarea profesiei de asistent medical generalist, de moașă și de asistent medical, pentru anul 2023.

Documentele și condițiile necesare pentru obținerea avizului pot fi găsite aici Obținere Aviz anual

AVIZUL pentru anul 2023 se poate obține astfel:

 • Online, utilizând secțiunea Avizare, din Contul personal, de pe site-ul filialei www.oammrbuc.ro, conform instrucțiunilor publicate, parcurgând următoarele etape:
  • completarea cererii de eliberarea și scanarea acesteia, (Cerere eliberare aviz)
  • scanarea documentelor necesare eliberării avizului anual
  • încărcarea cererii de eliberare a avizului și a tuturor documentelor în secțiunea Avizare

  După verificarea cererii și a documentelor trimise de solicitant, dacă acestea îndeplinesc condițiile legale de obținere a avizului, avizul se va trimite solicitantului, în format pdf, pe mail.

  În cazul în care, după verificarea documentelor transmise, se constată neconformități, solicitantul va primi o rezoluție în acest sens, pe mail.

  Avizul privind exercitarea profesiei, în original, se va putea ridica de la sediul OAMGMAMR filiala Mun. București, in fiecare zi de luni, intre orele 9:00-16:00.

 • La sediul filialei din Str. Avrig, nr.12, Departamentul Avizări, în zilele de Miercuri, Joi, între orele 9:00-16:00.

Pentru a evita aglomerația, timpii mari de așteptare și alte situații neprevăzute, vă recomandăm să utilizați metoda online de obținere a avizului!

ATENȚIE:

Pentru membri care solicită eliberarea Avizului anual după data de 31 decembrie 2022, eliberarea Avizului anual se va face cu valabilitate de la data solicitării și a îndeplinirii tuturor cerințelor legale.

Membrii care nu au realizat numărul de credite pot sa urmeze cursurile pe platforma de cursuri a Filialei emcbuc.ro