Înscrierile la evenimentele științifice organizate de OAMGMAMR filiala Municipiului București în sălile de curs, se pot face on-line.

Înscrierea online la cursurile EMC și manifestările științifice organizate de filiala București a OAMGMAMR


Modalitate de înscriere online:

1. Autentificați-vă în contul dumneavoastră de pe site-ul oammrbuc.ro. Daca nu aveți cont, creați-vă unul pe pagina de Înregistrare.

2. Accesați pagina Cursuri EMC si Manifestări științifice. Pentru a vă înscrie la evenimentul științific dorit, apăsați butonul "Solicit Înscriere". Veti fi redirectionat(a) catre pagina de confirmare a inscrierii la cursul dorit.

3. Completați codul de securitate generat și bifați acceptul pentru prelucrarea datelor personale si confirmarea inscrierii, apoi apasați butonul "Finalizare" și vi se va confirma efectuarea înscrierii.

4. În cazul în care evenimentul științific pentru care ați optat presupune plata taxei de participare veți fi redirecționați automat către pagina de plăți online LibraPay. Aveți posibilitatea de a efectua plata online, în termen de 48 ore de la data înscrierii la evenimentul științific, în caz contrar, înscrierea d-voastră va fi anulată.

5. Confirmarea înscrierii și a plății apare în contul d-voastră, secțiunea "Înscrieri manifestari". De asemenea, în cazul în care nu ați plătit taxa de participare, puteți relua procesul de plată apăsând butonul "Plată" aferent cursului la care v-ați înscris.

Înscrierea la aceste manifestări se face respectând pașii menționați mai sus și acceptarea condițiilor de înscriere!Cursuri EMC și Manifestări științifice