Înscrierile la evenimentele științifice organizate de OAMGMAMR filiala Municipiului București în sălile de curs, se pot face la sediul din str. Avrig, nr.12, sector 2, sau on-line.

Înscrierea online la cursurile EMC și manifestările științifice organizate de filiala București a OAMGMAMR


Modalitate de înscriere:

1. Autentificați-vă în contul dumneavoastră de pe site-ul oammrbuc.ro. Daca nu aveți cont, creați-vă unul pe pagina de Înregistrare.

2. Accesați pagina Cursuri EMC si Manifestări știițifice. Pentru a vă înscrie la evenimentul științific dorit, apăsați butonul "Înscrieți-vă"

3. Completați codul de securitate generat și bifați acceptul pentru prelucrarea datelor personale, apoi apasați butonul "Finalizare" și vi se va confirma efectuarea înscrierii.

În cazul în care evenimentul științific pentru care ați optat presupune plata taxei de participare veți fi redirecționați automat către pagina de plăți online LibraPay. Aveți posibilitatea de a efectua plata online, în termen de 48 ore de la data înscrierii la evenimentul științific, în caz contrar, înscrierea d-voastră va fi anulată.Cursuri EMC și Manifestări științifice