Cariere

Anunț angajări Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București

Având în vedere evoluția situației epidemiologice și deschiderea anului școlar începând cu data de 14.09.2020, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, cu sediul în București, Str. Sf. Ecaterina, nr. 3, sector 4, inițiază procedura de încadrare de personal medical conform prevederilor art. 27 alin. (1) din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea (...)Citește mai mult...

imagine

Dragi colegi,

Asistenții medicali generaliști, moașele și asistenții medicali sunt expuși frecvent la diverși factori de stres, pentru care în regim obișnuit, au dezvoltat strategii de gestionare.

Cu toate acestea, situația de urgență, cauzată de răspândirea noului tip de coronavirus, accentuează nevoia de mobilizare pe termen lung a tuturor resurselor fizice si psihice, astfel încât strategiile obișnuite ale persoanei de a face față stresului profesional pot fi insuficiente.

De aceea Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, filiala București, a decis organizarea și lansarea Serviciului de suport și consiliere psihologică telefonică și on line - Psiho Assist, începând cu data de 06.05.2020.

Citește mai mult...

Vreau să știu despre...


EMC

Politica privind datele personale