imagine

E-Nursing: Program de instruire în tehnologia informației a asistenților medicali, în contextul informatizării sistemului sanitar

Proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2011 "Investește în oameni!"

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013: Investește în oameni! Contract nr. POSDRU / 81/3.2/S/57946 Titlul proiectului "E-Nursing: Program de instruire în tehnologia informației a asistenților medicali, în contextul informatizării sistemului sanitar"

Începând cu luna ianuarie 2012 se vor organiza cursuri gratuite de instruire și certificare TIC pentru un număr de 500 de angajați din sectorul sanitar, din regiunea București - Ilfov, desfășurate în cadrul proiectului E-Nursing: Program de instruire în tehnologia informației a asistenților medicali, în contextul informatizării sistemului sanitar POSDRU/81/3.2/S/57946, implementat de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România în parteneriat cu Federația SANITAS din România, Asociația "Centrul Român de Inițiative", An Bord Altranais (Irlanda) și Consejo General de Enfermeria (Spania).

Cursurile pentru cei 500 de asistenți medicali selectați din regiunea București - Ilfov sunt furnizate de Asociația "Centrul Român de Inițiative", iar dupa certificare se vor acorda 20 de credite, în cadrul programului EMC (Educație Medicală Continuă). Durata totală a participării la acest curs este de 43 de ore și presupune participarea la cursul de formare și perfecționare, 42 de ore și participarea la sesiunea de certificare a aptitudinilor dobândite de 1 oră, ce se vor desfășura pe aproximativ parcursul unei luni calendaristice. Programa de instruire va fi construită astfel încât să nu afecteze programul de lucru al participanților.

Documentele necesare înscrierii la cursuri, precum și alte informații suplimentare pot fi accesate pe site-ul Asociației "Centrul Român de Inițiative" - www.ascri.ro, e-mail: contact@ascri.ro, persoana de contact Bărbulescu Liliana, pe site-ul filialei O.A.M.G.M.A.M.R. București, www.oammrbuc.ro, persoana de contact Cristina Ionescu telefon mobil: 0757.999.366, telefon fix: 021-444.10.68, precum și pe site-ul proiectului - www.ascri.ro/e-nursing, sau la sediul de implementare al proiectului: Str. Constantin Dobrogeanu Gherea, nr. 11A, Sector 1, București, telefon: 031.437.05.84, fax: 031.438.02.92;

Pentru mai multe informații despre programul de finanțare POSDRU 2007-2013, accesați: www.fseromania.ro.

Descărcați documentele: